@josefines place

Tjena mitt bena..
Är på ett gott humör, är hos josefine nu och vi har ( hon har ) bakat sockerkaka . Den ligger inne i ugnen och väntar på att bli uppäten. hihih :) Sov här i natt. Var med josefine , amanda , amanda & victor och robin i går. Vi chillade mest och så.. Vi tjejer sov här i natt och kollade på the ring 2 wow! Amanda d bästavän drog i morse och nyss åkte amanda sjö hem. Ska också hem sen lite senare. Måste duscha och allt , känner mig rätt ofräsch!
Det är riktigt nice väder ute så egentligen borde man ju gå ut och njuta som bara den. Jaja..

Midsommar♥


Jag och min söta lillasyster som fyller år i morgon!♥


Haha!

Tjenare! Ska snart dra i väg till min mormor och grilla med la familia. Mysigt. Man kanske tar sig ett dopp i den nya stora poolen, har redan badat där med jennifer och det var riktigt kallt. Även fast ja tog mitt första dopp den 20e maj. Var tvungen att säga de och skryta lite :d nej men sen ikväll kanske ja ska träffa amanda. Hon kommer hem från turkiet. Måste bara snacka med henne först. Saknar henne som in i helvete mycket! Men var i trosa i går och firade midsommar med johanna. Riktigt mysigt och trevligt:) men nu ska ja dra till bästa mormorn:dpuss puss

Man kan ju inte alltid vara bäst..

Tjääna! Sitter i farsta strand (IGEN) och väntar på bussen hem. Var som sagt i hökarängsbadet uppe på ett berg. Hann inte vara där så länge, drygt en halvtimme. Men hann träffa dem en stund det är huvudsaken. Det här blev ett skit tråkigt inlägg .. och jag är inne på mobilen , och jag slösar massa pengar på onödigt skit. Haha nej överdriver. Men får kanske en data efter midsommar. Men nu kommer bussen puss hej leverpastej.:)

HATAR DET HÄRA!

Låt rubriken tala för sig själv. Sitter i farsta strand och väntar på en jävla buss. Ska åka till hökarängsbadet och träffa hannah , martina och johanna. Tror inte ja ska bada för ja har ingen handduk med mig och det blir nog lite för kallt för de va? Sitter helt jävla lonley här och fryser med korta shorts ?! Men vad gör man inte för att få träffa sina underbara vänner :)? I dag så var iaf jag och jennifer och badade i långsjön. Tjockt mycket folk asså haha. Men fett nice väder.. Lite kallt i vattnet men det får man tåla. Efter badet drog vi båda hem till sitt och vi fixade oss och träffades igen. Vi träffa några små killar och bla alex i min klass som satt och smokade vattenpipa. Hängde med dem en stund sen drog jag hit. Men ska ringa hannah nu och fråga vart ja ska kliva av för jag har inte en blekaste aning. Är ju helt vilse i naturen. Bussen kommer ju snart så.. Puss puss

We gonna drink some good *pip* tonight!

Tjääna bloggen! Ligger i sängen och dunkar musik.. Vaknade för ett tag sen. Eller typ en timme sen. Och vädret är piss. I natt åker amanda till turkiet i 2 veckor :'( hur ska jag klara mig? Måste ringa henne och träffa henne så jag hinner säga hej då till min bebis <3! Det var ju skolavslutning i förr går. Vad gjorde jag då? Var i långsjön hela kvällen.. I går var jag med amanda och vi GICK hela vägen till trehörningen och solade fast det blåste mest . Sen åkte vi till josefine och käkade as god middag och grillade marsmellows och jordgubbar. Det var riktigt gött. Sen drog vi ut och var vid utsälje skolan typ hela kvällen. Jag åkte hem och sov. Och nu bloggar jag från mobilen.. Skulle kanske få en ny data i slutet av månaden om jag sköter mig! Gör ja de? Nä..! Nu ska jag vika in mina kläder i garderoben och sen smsa amanda . Chao!

GRR!

Tja tja bloggish!
Jag säger inte vad jag gör jag säger inte vart jag är .. det blir som en gåta ?
Men ni får bilder från rix ist ;) mjaaau!

frida , felicia jag och hannah♥



jag och hannah.


3e doppet med frida ♥


that´s sexy ! johanna , jag i blommig blus.
Snodde bilderna från johanna pannas blogg ;)

Video


RSS 2.0