Frukost

Har bytt ut min frukost till lite nyttigare. Mjölk istället för juice eller oboy och knäckebröd istället för ljust bröd . Vet inte om smöret är så nyttigt. Ska till tandläkarn på måndag och direkt efter ska jag till doktorn. Det blir ingen sovmorgon för mig inte, ska va där kl 9. Men tur att man bor så nära :) ska äta upp min "goda" frukost nu och sen borsta gaddarna riktigt ordentligt. Puss

Har inget bättre för mig

Så jag bloggar istället. Har precis spelat uno med mamma min låtsas pappa , min morbror och kusin. Dem åkte precis så nu ska jag och mamma och min låtsas pappa spela skip-bo. Puss

Sååååå cool


Love

tjena, ska snart dra ut och träffa amanda. Väntar bara på att hon ska bli klar. Igår hade jag en toppen kväll med tjejerna. Vi spelade skip-bo hela kvällen och bakade kladdkaka. Vi såg film och dunkade musik. Vi gick och la oss runt 7 och vaknade 12 i morse. Åkte hem och duschade sen gick jag och la mig och sov i 2 timmar. Nu ska jag ringa amanda bebisen :) puss.

Mys ikväll hos josefine

Hejhej. Är hemma hos amanda nu, kom hit för en stund sen. Vi ska snart möta josefine och åka hem till henne. Vi sover där ikväll. Idag har jag faktiskt inte gjort nånting speciellt. Har varit hemma och chillat hela dagen pga vädret. Har kollat film och ätit godis. Men tror vi ska dra alldeles alldeles snart.

Gammal bild på josefine, amanda and I♥


I could really use a wish right now

vart tog det varma vädret vägen? Sitter ute på balkongen med en filt . Det känns verkligen inte som sommar längre. Hoppas på att det varma vädret kommer tillbaka snart. Ikväll ska jag träffa amanda, vet inte vad vi ska göra men vi blir nog inne, inte så nice väder ute. Men ska ner och äta nu. Puss

Bitch

Glömde skriva att vi skulle köpa målar färg till mitt rum igår. Men hon som satt i kassan var en bitch så.. Om man köpte 3 färg burkar skulle man få en tredje på köpet så blev det nåt fel i kassan. Vi hade stått och köat hur länge som helst. Och hon som satt i kassan visste ingenting om de och allt. Så mamma ska åka och köpa på en annan affär idag. Så nästa vecka eller veckan efter får jag ny målat i mitt rum :d ska typ latte vägar i mitt rum. :)

Tidigt uppe

God morgon. Visst är jag tidigt uppe på sommarlovet? Har faktiskt varit vaken sen 6.30 i morse. Sov jätte dåligt i natt, det var för varmt och jag hade jätte ont i magen. Så jag gick upp då och åt frukost för jag höll på att dö av hunger. Försökte sedan sova men det gick inte, så jag tog en alvedon och det blev lite bättre. Har städat lite i garderoben och lite sånt. I förrgår sov ja hos amanda, vi hyrde film och köpte godis , hade det mys. Och igår åkte jag hem, så frågade mamma om ja ville följa med till liljeholmsgallerian. Jag köpte ett par shorts och ett armband på rea. Bild nedan. Och igår kväll kom min morbror och hans son på besök. Satt ute på altanen med dem hela kvällen typ. Somnade rätt tidigt. Här är iaf det jag köpte igår. lite nytt i garderoben shortsen: från gina och kostade bara 49 kr på rea ord.pris 99. Har dem i korall färgade också. Armbanden : är också från gina. Kostade 29kr på rea ord.pris 119.

Ice cream

Man är ju bäst på att uppdatera, eller? Just nu sitter jag ute på min uteplats och äter glass. Ville prova nånting nytt.. men ska vara social mot min lilla glass nu.

Food


Har precis ätit mat från subway, det var riktigt gott & det mättar som bara den.
Nu ska jag ladda ner lite låtar.
puss ♥

just nu



Passar min lillasyster & vi ligger och kollar på farsan. När mamma kommer hem så ska vi ner och käka på subway eller nåt. Uppdaterar senare, ps lånar storebroderns data..

I lördags



I lördags var Jag, Hannah , Johanna & Felicia och Frida hos martina och firade henne . Vi åt jätte god middag som hon själv hade lagat & till efterrätt blev de cheescake som hon också gjort själv. Vi kollade film & gjorde en lek som typ handla om hur bra man kände varandra och sånt. Det var jätte mysigt. Sen vid tolvslaget hämtade mami mig. Där är i alla fall några bilder från i lördags som var uppe på facebook .

Somthing good something bad





Grattis älskade martina! ♥

http://myysiigast.blogg.se/images/2010/dsc03038_92238371.jpg

Shut up and drive

Godmorgon
Lite sent för det va?
Vaknade ungefär för 2 timmar sen, men sitter fortfarande i pyjamasen.. vad jag är busig :)
Nu ringde amanda precis mig så sitter och pratar med henne nu. Det blev lite ändrade planer, vi skulle egentligen åkt till josefines landställe idag men hennes kusiner var där och det blev fullt så vi fick inte plats. Det får bli på söndag istället. Jaja :) Ska börja fixa mig snart och träffa amanda & jossan sen. Man vill ju inte sitta hemma och dega hela dagen när det är fint väder.


Jag spricker snart av ilska!

Ligger i hamocken och en jobbig liten unge står och skriker en halvmeter ifrån och gör allt för att få min uppmärksamhet och få mig att bli irriterad. Han lyckas, ja tar fram hörlurarna och höjer på högsta. Han hörs ändå i bakrunden. Gissa om ja blir irriterad, nu sitter han här och gnäller. Åh! Någon som vill köpa min lillebror? Min dag har varit rätt så kass om någon vill veta? Jag vaknade och började gråta, sen åkte jag hit och nu började min lillebror hålla på. Och jag bråkar med min bästavän! Vet inte om nånting kan göra mig glad just nu? Eller jo kanske, om ja hittar någon som vill leka med mig. Ska sätta mig och sola nu.

Mobilbloggar

Är hos mormor. Sitter i hennes hamock och äter hallon jag nyss plockat :) riktigt gott. Åkte hit i morse med familjen. Har badat, ätit glass , plockat hallon och cyklat :)det är mysigt att va här när det är fint väder.:) ska gå och plocka lite mer hallon för dem tog precis slut :( kanske ska prova att göra hallon saft?

Dont you worry cause im gonna have a real good time.

Sitter på bussen på väg till daniella nu :) har satt i lite citron i mitt hår så att solen ska dra åt sig till mitt hår elr vad man ska säga. Det ser iaf inte lika grönt ut längre. Its a good thing! Kanske skriver lite senare om jag är snäll & har tid ;) pöss!

Just nu ..

sitter jag och äter en sen frukost. Har hunnit med rätt mycket på 2 timmar. Har cyklat till johanna och hämtat pengar, sen följde jag med mamma och pantat burkar, fick lite cash. Har duschat och snart ska jag åka till daniella :) vi ska hoppa studsmatta:) nu ska jag äta färdigt sen göra mig klar. Puss

Oj bilden blev upp och ner.. inte mitt fel!

Mitt fina gröna hår. Visst är det fint? Jag älskar det, gör inte ni de? :) eller INTEEEEE!!! Jag hatar det så mycket så att ja skulle kunna raka av mig allt -.- ! Måste bara säga att jag har en sån otur , ni vet ju redan att ja fått en ny mobil. Typ en vecka innan valborg. Nu är den ca 2 och en halv månad gammal. Förra veckan så hade jag skit bråttom och tappar mobilen i golvet. Så hela glaset ovanpå spricker så måste byta ut de. Ser ju så skärmen, lite irriterande för det är sprickor i hela glaset. Och nu har mitt hår blivit grönt. Skulle inte förvåna mig om ja inte får nån data i sommar och ingen moppe när ja fyller år. Inte heller om ja inte skulle få ha någon tjej middag heller. Åh vad jag blir irriterad! Ska tvätta bort sminket och borta gaddarna (gaddarna är mitt ord så den som tar de ordet då jävlar) har en lång dag framför mig i morgon. Vid tio ungefär ska jag åka till salkvist fort och hämta pengar. Sen hem och göra en grej snabbt. Sen träffa daniella och dra och bada. Sen träffa frida och köpa present. Och kolla om mormor kan fixa mitt hår. Sen så lördag hem till martina. Lilla födelsedagsbarnet. Puss

Träffa Amandi

Mötte precis amanda i centrum och nu går vi typ runt. Prata precis med daniella, och vi ska träffas i morgon. Det var skit länge sen så det ska bli kul. Vet inte om mitt inlägg kom upp innan, skit samma. Nu ska jag va social. Kvällens outfit. Puss

.

Tja tja... sitter på bussen hem från lilla salkvist :) vi har badat i hennes pool hela dagen och plockat körsbär. Riktigt gott. Mitt hår är skit grönt, iaf nu när det är blött. Vi testade med lite silver schampo men typ ingen skillnad :( jag som tyckte mitt hår var skit fint förra veckan. Bra längd och ljust. Får helt enkelt skippa poolen ett tag. Nu ska jag hem och käka, sen vet ja inte? Det är riktigt nice väder ute faktiskt. Börjar närma mig hemåt. Är riktigt sugen på jordgubbar och marsmellows. Puss!

01.48

Så nu har jag lugnat ner mig lite genom ett riktigt argt inlägg. Säger inte vem det är. Ni får lista ut de själva :)i morse så åkte jag och amanda till min mormor och badade, vi dök med cyklop vet inte hur det stavas men. Det var skit kul, sen hoppade vi i vattenspridare. Vi stod och sprutade på varandra och vattnet var iskallt. Sen kom jennifer och då sprutade vi ner henne , hon blev sur och hoppade ner i poolen :) så försökte vi dränka henne. På skoj alltså :) sen drog vi hem, och jag blev skit sur av privata själ. Sen hyrde vi film och såg den hemma hos jennifer. Vi såg the grudge 3. As bra! Sen följde jennifer med mig hem en stund. Och nu ligger jag och gör ingenting. Måste fan skaffa en fläkt i mitt rum, det är så jävla varmt här. Men ska sätta mig i fönstret nu. Älskar mina underbara vänner. Vad skulle man göra utan er? <3

Fuck you!

Är så jävla irriterad just nu. Vill bara strypa människan just nu! Åh så mycket jag vill säga. Vill bara skrika ut hur mycket jag hatar dig just nu. Eller 2 personer faktiskt! Kan du bara försvinna ut ur mitt liv. Du har behandlat mig som fucking skit hur länge som helst och tror att allt är bra, vem fan tror du att du är! Super man eller , haha! Du säger massa saker bakom ryggen på mig och tror att du är så jävla perfekt! Du ska veta att du är riktigt långt i från perfekt. Riktigt jävla långt i från. Just nu har jag bara lust att skrika och gråta. Pga dig..

CP

Hejsan alla cp barn..
Sitter uppe i fridas rum och hon är nere och äter med hennes familj. Jag dunkar musik , bara coola som gör. Sen ska vi träffa några och grilla, fira frida. Någon som villl va med, ring mig isf? 070 hahah skulle inte tro det va. Hörs sen. skriv på fb isf.

Jag är en liten pöjk som tycker öm att cykla


Summer love

Så då var gaddarna färdig borstade. Ska byta om till pyjamas nu och sen lägga mig ner i sängen och svara så lite sms. Man är ju populär ;) just so you know är bilden tagen nyss. Sexig va, utan smink och allt. Så jävla skönt nu på sommaren. Använder typ inget smink at all kanske bara lite mascara om det behövs. Men har så långa ögonfransar . Och har blivit rätt så brun in my face. Aja. Puss

Lets get hyper!

Har precis druckit lite cola så nu jävlar ska jag börja dansa omkring och stampa i golvet och skrika. Nej, ska faktiskt sova snart. Har precis snackat med frida i telefon elr för typ 20 min sen. Snackade med henne i över en timme. Ska träffa henne i dag asså klockan är ju över tolv:) hon fyller år. Vi ska typ bada och sola en stund :) har inte träffat henne på nästan en månad. Vi har varit lite osams och så.. Men inte mer om de, vad gör jag? Dunkar musik och ligger i sängen. Det är så jävla varmt :o ska fan skaffa en fläkt kommer inte överleva i natt! Men ska borsta gaddarna nu, puss. Juste grattis frida, har saknat dig! <3

Tomorrow can wait

Tjena,ligger hemma och håller på att spricka. Ja asså jag har ätit skit god middag :) är på bra humör fast ändå inte. Lite av det dåliga och det bra, eller vad säger ni? Idag har jag varit hos mormor med familjen och badat all day long. Mina mostrar och min morbror var där och lite annat folk. Ni som undrar så bor min mormor i hus med en stor tomt och pool. Nice :) sen blev det värsta vatten kriget. Min morbror sprutta vatten på alla som va där med en vatten slang. Sen skulle vi alla ge igen. Så jag och hans son springer efter han skit långt med vatten hinkar. Vi höll typ på i nästan en timme. Hihi alla mot han. Det var skit kul, men det blev blött överallt. Åkte hem sen och vi började grilla och min morbror kom över. Har haft det riktigt mysigt. Juste skällde typ ut en liten kille nyss. Satt uppe på mitt rum och kollade ut så ser ja han killen, han pekar fingret till min lillebror och ska typ springa fram och slå han. Så jag drar ner direkt och snackar med den där killen. Så är det en till kille med som käftar blev så jävla irriterad. Men sa till dem och dem blev rädda hihi :d plus att dem var ganska mycket äldre an min lilla bror. Ah juste, provade åka på en sån här chao moppe elr va det heter. Det va skit kul. Dem är lite mindre än en moppe och har pedaler. En sån rosa passar perfekt på mig. För jag kommer inte få nån vanlig moppe i år, man måste tydligen va 16 -.- och ja är ju så liten också. Ser skit liten ut på en moppe:o jaja. Har börjat få lite ont i fingrarna nu. Så puuuuss!

Oupsie

Shit vad jag är trött. Ligger hemma hos amanda med jennifer i hennes soffa. Amanda ligger och sover , jag och jennifer ligger och snackar. Vi måste lösa en grej också, eller jennifer måste lösa en grej med hennes älskling :d haha måste bara säga att amanda är så rolig när hon sover. Hon snacka typ kinesiska i sömnen i går och för en stund sen börja hon typ tugga på nåt. Skumt. Men ska försöka övertala jennifer att sova nu. För i morgon blir det en lång dag på stranden. Ska träffa robin och nån annan typ. Nice. Puss

Ögonen sprängda med tårar och mascara som svider..

Roligaste fredagen på länge, eller vad säger ni? Ska nog lyssna på lite depp musik. Oj glömde det lyssnade jag redan på. Fan också. Nånting jag inte gjort? Kanske ska riva ner en hylla eller ta sönder nånting . Jaaa det kan jag göra!

I will be missing you <3

"Every step I take every move I make every single day every time I pray I will be missing you."

Solen schteker

Ligger och solar i långsjön med jennifer,amanda & robin och oliver. Har badat 2 gånger redan ska snart dra med mig dem 2 söta flickorna till bryggan. Blir nog kvar här hela dagen , det är tjockt mycket folk. Men vad gör man inte för att få lite sol på sig. Ska ner och bada nu . Puss

Let the music play

Ett litet smakprov på vad jag har på mig just nu. I morse kom jennifer till mig och vi fixade oss satte i gång en skräckis. Så kom amanda till oss och såg filmen med oss. Vi kände att vi behövde lite mat i oss så vi gick till subway och åt. Köpte med oss jordgubbar och åkte till trehörningen och hade det mys hela kvällen. Ska försöka sova nu, så jag orkar upp i morgon. Hoppas på bra väder. Puss

<3

Jag har så himla tråkigt just nu och skit ont i min vänstra höft. Bild från i måndags<3

.

Man ser aldrig hur bra man egentligen har det och tänker tillbaka hela tiden, då var tiderna underbara och si och så. Ta dagen som den kommer.Va fan va glad och lev i nuett och sluta tänk tillbaka hela tiden. Så fort det uppstår ett litet problem är hela livet skit och man vill bara tillbaka. Lev i nutid och inte dåtid. Var glad och tacksam för det du har ist.

Älsklingen amanda sover här!<3

Är med amanda och hon ska sova här i natt. Orkar inte berätta om min dag, men har iaf varit med underbara jennifer och amanda i dag. Hade riktigt nice. Skriver från mobilen, kostar inte direkt mycket. Har bara lust att skriva av mig lite. Haha jag och amanda ligger och smsar hon ligger brevid mig lite längre ner på en extra säng. Hihi vet inte vad jag ska skriva men amanda har typ somnat så :) ska väl också sova snart. Börjar bli lite trött, vaknade fan 10.30 i morse och bakade muffins :o :d aja natti natti!

RSS 2.0